Nederlandse Ambassade in Lissabon, Portugal

Nieuws

1 t/m 6 van 6

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Tentoonstelling "De Longe e de Perto" - Jacobien de Rooij

25 maart – 21 mei 2017 Opening: Zaterdag 25 maart 17,00 uur Palácio dos Marqueses da Praia e Monforte R. Vasco da Gama 3, Estremoz, Portugal

2 Vragen over late stembiljetten

De eenheid verantwoordelijk voor stembiljetten in het buitenland, unit Verkiezingen van de gemeente Den Haag, heeft de afgelopen dagen meerdere vragen van kiezers buiten Nederland gekregen over hun stembiljet. Hieruit leiden we af dat er vragen leven over de procedure. De unit Verkiezingen licht een en ander hieronder toe.

3 Tweede Kamer verkiezingen: Stem op tijd!

Als u zich heeft geregistreerd en u heeft stembescheiden van de Gemeente Den Haag ontvangen, kunt u stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 maart 2017.

4 Holland Compared

Facts and Figures - Winter 2016

5 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

6 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.